کلمه کلیدی و صفحه کلید اشتباه

 پنجشنبه 25 دی 1393

در این مقاله میخواهم به این موضوع بپردازم که صفحه کلید اشتباه و کلمه کلیدی که به اشتباه تایپ میشه و گوگل میتونه آن را تشخیص بده آیا تاثیری در سئو داره و ارتباطش با سئو چی هست. یکی از کاربران سایت سوال کرده :

یه سوال داشتم یه وقت هایی توی گوگل یادمون میره زبان صفحه کلید رو تغییر بدیم از انگلیسی به فارسی وبه فارسی میزنیم fhk; lgd ولی گوگل می فهمه منظورمون بانک ملی هستش این آموزش میشه بزارید.

صفحه کلید اشتباه

 

خیلی وقتها پیش میاد که ما کلمه ای که میخواهیم جستجو کنیم را تایپ میکنیم و بعد متوجه اشتباه بودن زبان صفحه کلید میشیم. یا حتی در آدرس سایت چنین مشکلی داریم. این موضوع برای خود من در روز ممکنه چند بار پیش بیاد، حتی در گذشته هم در این مورد چند مقاله نوشتم مثل مقاله معجزه گوگل یا مقاله لخخلمث و لخخلمث.زخئ را می شناسید؟ انتخاب کلمات کلیدی که به همین موضوع می پردازند.

 

نکته مهمی که همه افرادی که میخوان در زمینه سئو کار کنن باید بدونن ساختار و معماری موتورهای جستجو است. من بارها و بارها شاهد این بوده ام که افراد مختلف و حتی افرادی که به تدریس سئو و نگارش مقاله و کتاب در این زمینه مشغولند اشتباهات زیادی در مطالب خود دارند و مواردی را مطرح میکنند که گوگل اصلا به آنها اهمیتی نمی دهد. دلیل این مقالات و مطالب سراسر اشتباه این است که نویسنده مطلب حدسیات خود را بدون در نظر گرفتن معماری و ساختار موتور جستجو مطرح میکند و از توانایی ها و قابلیت های موتورهای جستجو آگاهی ندارد.

 

در دوره های آموزش سئو به طور کامل این موضوعات را مورد بحث و بررسی قرار می دهم و به آنها می پردازم. اما برای اینکه به طور خلاصه در جریان موضوع قرار بگیرید، معماری تمام موتورهای جستجو بر اساس خزنده، ایندکس کننده، پایگاه داده، الگوریتم رتبه بندی و همسان ساز پرس و جو بنا شده است. یکی از وظایف همسان ساز پرس و جو این است که به عنوان مثال حروف صفحه کلید کاربر را به حروف صحیح تبدیل کند. مثلا اگر شخصی در وب سایت خود از حرف ک یا ی عربی استفاده کرده است و کاربر حرف ی فارسی را تایپ می کند گوگل بتواند آن کلمه را در سایت کاربر تشخیص دهد. به همین جهت لازم است که تمام کاراکترها همسان سازی شوند. یا اگر شخصی به صورت فینگلیش در وب سایت خود مطلبی دارد گوگل بتواند آن را تشخیص دهد، یا اگر معادل ترجمه انگلیسی یک عبارت در یک سایت وجود داشت قابل تشخیص باشد.

 

حتی گوگل پا را از این هم فراتر گذاشته و سال گذشته با معرفی الگوریتم مرغ مگس خوار گام بزرگی در جهت بهبود وضعیت سئو مفهومی خود برداشت. اطلاعات بیشتر در مورد سئو مفهومی را نیز در دوره های آموزش سئو مطرح می کنیم و همچنین می توانید در مقاله الگوریتم مرغ مگس خوار مطالعه بفرمایید، سئو مفهومی یا سئو معنایی که معادل فارسی semantic seo هست در واقع بر اساس استخراج معنای کلمه جستجو شده کاربر می باشد. به این معنا که اگر کاربری به دنبال عبارت خاصی می گردد و در آن عبارت غلط املایی دارد یا کلمات کلیدی خاصی را به کار میبرد که دقیقا آن کلمه در نتایج پیدا نمی شود یا مفهوم دیگری را می رساند گوگل بتواند آن را تشخیص دهد و بهترین نتیجه را به کاربر نشان دهد. سئو مفهومی صرفا به الگوریتم مرغ مگس خوار ختم نمی شود و گوگل ابزارهای زیادی برای بدست آوردن و حدس زدن خواسته واقعی کاربر دارد تا بتواند بهترین نتایج را به او نشان دهد.

بنابراین اگر بخواهیم موضوع را جمع بندی کنیم، با توجه به معماری گوگل موضوع کلمات کلیدی با کیبرد اشتباه به همسان ساز برمیگردد و تاثیری در نتایج گوگل در حالت عادی ندارد. مگر اینکه در حالت خاصی گوگل این تبدیل را به درستی انجام ندهد یا مدیران سایتها با تکرار زیاد عبارت اشتباه باعث شوند که گوگل به اشتباه بیفتد.

 

همه این ابزارهای گوگل با هدف بهبود تجربه کاربر و نمایش بهترین نتیجه برای او ایجاد شده اند.

 

مطالب مرتبط
مطالب من را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:
دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید
امتیاز:
captcha